Bernadette en Bas Hopmans in een tent voor kampeerders die van luxe houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernadette en Bas Hopmans in een tent voor kampeerders die van luxe houden. © Theo Peeters

Nét een camping gekocht, dan slaat corona toe: ‘Dit is geen Ik Vertrek-verhaal’

VEN-ZELDERHEIDE - Ben je net met je camping begonnen, krijgt het coronavirus de wereld in zijn greep. Toch willen Bernadette en Bas Hopmans hun Parc Buitengewoon uitbreiden. 

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Gegevens van burgers gestolen uit auto agente - Pretparken uren eerder open voor Brabantse ‘pretparkgekkies’
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Gegevens van burgers gestolen uit auto agente - Pretparken uren eerder open voor Brabantse ‘pretpark­gek­kies’

  Een 85-jarige man uit Bergen op Zoom sloeg zijn ex-vrouw tientallen keren met een rijzweep. Het OM wil dat de man 5,5 jaar de cel in gaat. In de achtertuin van een woning in Tilburg werd een verbrand lichaam van een vrouw gevonden. Na urenlang politieonderzoek bleek dat er geen sprake van een misdrijf was. En in Eindhoven werd ingebroken in de auto van een studente van de politieacademie. Daarbij werden persoonsgegevens van burgers gestolen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Slapend reizen en ‘s ochtends wakker worden in een Europese stad: zo pak je de nachttrein vanuit Brabant
  PREMIUM

  Slapend reizen en ‘s ochtends wakker worden in een Europese stad: zo pak je de nachttrein vanuit Brabant

  Door het personeelstekort in de luchtvaart, meer aandacht voor duurzaamheid en de stijging van brandstofprijzen gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieve manieren van reizen. Nachttreinverbindingen zijn meer in trek en bedrijven die een nachttreindienst exploiteren, schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vanuit Brabant bieden ze alternatieven voor bijvoorbeeld vluchten van Eindhoven Airport.