Instagram Sylvie Meis
Volledig scherm
Instagram Sylvie Meis © Instagram Sylvie Meis

Nieky breekt de boel af in Helmond en Sylvie shines bright like a diamond

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Nieky Holzken en zijn maten werken zich een slag in de rondte om zijn huis te verbouwen. Of nou ja, misschien even snel drie foto's posten op Instagram. 

Shine bright like a diamond, en dat lukt Sylvie Meis goed! Gisteren was ze aanwezig bij een gala in Berlijn, waar geld wordt opgehaald voor de bestrijding tegen aids. 

Discjockey Hardwell stelt een pittige vraag: weet jij waar je was toen de wereld het jaar 2016 inluidde? 

Het houdt niet op, niet vanzelf: weer een Bredanaar! Guido Weijers deelt een leuke foto - hij blikt terug op zijn reis naar Maleisië. Nog een mooi citaat van stadsgenoot Tiësto erbij en laat die likes maar komen.

Tja... Daar is je sportoutfit natuurlijk niet voor bedoeld. Maar goed, omdat het zondag is zullen we het je vergeven Manon Meijers.

Een mooi moment voor Nikkietutorials. Ze staat op de voorpagina van magazine Grazia. En dan ook nog eens in deze rubriek, wat een topweek!

Ondertussen had Mental Theo ook weer een reuzegezellig feestje.