Volledig scherm
Hugo Kennis © ANP

Nieky Holzken 12 jaar getrouwd en een jaar geleden begon Maarten van der Weijden aan zijn zwemtocht

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Robbert van de Corput, beter bekend als (de gestopte) DJ Hardwell, kijkt met genoegen terug op de editie van Tomorrowland van vorig jaar. 

24Kitchen chef én toekomstig Expeditie Robinson deelnemer Hugo Kennis doet niets liever dan bakken en vandaag deelt hij een kiekje van een clafoutis met abrikozen. Een wat? Een Franse gevulde fruit-pannenkoek. 

Zwemmer Maarten van der Weijden viert vandaag een jubileum: precies één jaar geleden begon hij met zijn eerste poging voor de 11stedenzwemtocht. Die eerste poging ging niet helemaal als gepland, de tweede keer gelukkig wel.  

Kickboxer Nieky Holzken viert vandaag óók een jubileum: hij is 12 jaar getrouwd met zijn vrouw Nana. Daarnaast deelt hij ook een foto van zijn trainer Sjef Weber, die vandaag 36 jaar getrouwd is. Wat een feest!