Het hoofdgebouw van het vakantiepark van de Beekse Bergen is woensdag volledig door brand verwoest.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdgebouw van het vakantiepark van de Beekse Bergen is woensdag volledig door brand verwoest. © Toby de Kort / De Kort Media

Nieuwsoverzicht | Beekse Bergen neemt schade op na verwoestende brand - Buren restaurant willen dat terras eerder sluit

Het hoofdgebouw van het vakantiepark van de Beekse Bergen is woensdag volledig door brand verwoest. De brand ontstond door een gaslek. Opvallend veel slachtoffers van dodelijke ongevallen in Brabant blijken geen gordel te hebben gedragen. De provincie reageert geschokt op de cijfers. En PSV weet wie de tegenstander in de tweede voorronde van de Champions League is. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.

 1. Reddingsactie voor graf van vijf door woningbrand omgekomen gezinsleden: ‘Het heeft me nooit losgelaten’
  PREMIUM

  Reddingsac­tie voor graf van vijf door woning­brand omgekomen gezinsle­den: ‘Het heeft me nooit losgelaten’

  VEGHEL - Toen het graf van een moeder en haar vier kinderen die bij een brand omkwamen geruimd zou worden, kon kerkbeheerder Lambert Waals dat niet over zijn hart verkrijgen, zo blijkt nu. Hij haalde de grafsteen weg en legde er een grindtegel met een bordje ‘gereserveerd’ voor in de plaats. Wilbert Linders en Marianne Gielen zijn nu een crowdfunding gestart om het graf in ere te herstellen.
 2. Milo ging als 'slap' poppetje naar het ziekenhuis: RS-virus is uitgestelde epidemie
  PREMIUM

  Milo ging als 'slap' poppetje naar het ziekenhuis: RS-virus is uitgestel­de epidemie

  BREDA - Het waren angstige dagen voor Christel Akkermans en Adriaan Schuitmaker. Hun dochtertje Cleo was net negen dagen op de wereld toen het meisje, getroffen door het RS-verkoudheidsvirus, werd opgenomen in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Kinderafdelingen in ziekenhuizen in het hele land zien een toestroom van jonge kindjes met dit virus. ,,Het is een uitgestelde epidemie”, zegt kinderlongarts Sanne Hammer (44) van het Amphia.