Op 11 juni demonstreerden kermisexploitanten op het Malieveld in Den Haag. Nu krijgen ze meer mogelijkheden om een kermis te organiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 11 juni demonstreerden kermisexploitanten op het Malieveld in Den Haag. Nu krijgen ze meer mogelijkheden om een kermis te organiseren. © ANP

Nieuwsoverzicht | Blokkade vluchtstrook A59 ‘had leven kunnen kosten’ - Kermissen gaan mogelijk toch door

Brabants nieuws van donderdagMet de soepelere coronaregels zijn er misschien toch mogelijkheden om Park Hilaria en de Tilburgse kermis door te laten gaan. Zij het in afgeslankte vorm. Dat werd vandaag bekend. Verder reageert de politie vandaag woedend op automobilisten die gisteravond via de vluchtstrook een file probeerden te omzeilen. Daarmee blokkeerden ze de weg voor de hulpdiensten. ,,Dit had een leven kunnen kosten.”

  1. Van kleren verkopen tot seksuele intimidatie op Vinted: ‘Mag ik een gedragen bikinibroekje van je kopen?’
    PREMIUM
    met video

    Van kleren verkopen tot seksuele intimida­tie op Vinted: ‘Mag ik een gedragen bikini­broek­je van je kopen?’

    ‘Wat is je borstomvang?’ Dit is een van de vele vragen die de 23-jarige Celine uit Brabant krijgt op Vinted. Hier blijft het niet bij. ‘Ik wil dat je op mijn gezicht komt zitten’ en ‘ik betaal je 50 euro als je gebruikt ondergoed opstuurt dat sterk ruikt’. Dit zijn een paar berichten waar de 26-jarige Andreea uit Maastricht mee te maken krijgt.