De Lamborghini heeft aanzienlijke schade.
Volledig scherm
PREMIUM
De Lamborghini heeft aanzienlijke schade. © MaRicMedia / Tom van der Put

Nieuwsoverzicht | Duizenden dieren in ‘ernstig vervuilde woning’ - Eigenaar Lamborghini weigerde alcoholtest na aanrijding

Een bewoonster van een huis in de gemeente Halderberge heeft een wel heel erg uit de hand gelopen verzameling. Ze had ruim duizend muizen, de helft liep los rond. Niks voor mensen met een muizenfobie dus. Wie ook een fobie heeft, maar dan voor bloed, is crypto-ondernemer Bob Ultee. Hij botste met zijn Lamborghini achterop zijn voorganger en weigerde aan een blaas- en bloedtest mee te werken. Ondertussen werden bij een begraafplaats in Tilburg bronzen beeldjes van minstens drie graven gestolen. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.

  1. Bewogen boerenprotestdag in de regio: ‘We worden neergezet als criminelen’
    PREMIUM

    Bewogen boerenpro­test­dag in de regio: ‘We worden neergezet als criminelen’

    Het begon in Cuijk met het blokkeren van de rotonde in de Beersebaan, met het dichtzetten van de op- en afritten naar en van de A73 bij Haps en het uiterst langzaam rijden op de provinciale weg tussen Boxmeer en Sint Anthonis om zo de toegang tot de snelweg te blokkeren. Het eindigde maandagavond met boeren in Gennep. Net als in de rest van het land lieten boeren in de regio hun tanden zien. Uit protest tegen de stikstofplannen van politiek Den Haag.