Net voor de uitvaart van Arie den Dekker maakt de rouwstoet een grote ronde over het parkeerterrein van het gemeentehuis, langs de bloemenzee. Tientallen mensen maken een erehaag met fakkels.
Volledig scherm
PREMIUM
Net voor de uitvaart van Arie den Dekker maakt de rouwstoet een grote ronde over het parkeerterrein van het gemeentehuis, langs de bloemenzee. Tientallen mensen maken een erehaag met fakkels. © Van Assendelft

Nieuwsoverzicht | Indrukwekkend afscheid voor Arie den Dekker - Café gesloten na overtreden coronaregels

In Oss is zaterdag op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Arie den Dekker. Tientallen mensen vormden met fakkels een erehaag, waarna de Ossenaar een laatste ronde maakte voorbij het gemeentehuis. En verder is het duidelijk geworden dat PSV vrijdagavond op het nippertje is ontsnapt aan een ramp. Dat en meer in het Brabants nieuwsoverzicht van zaterdag. 

 1. Nieuwsoverzicht | Drukte op wegen naar stranden en plassen - Slimme Brabanders verkopen mondkapjes bij stations
  PREMIUM
  Brabants nieuws van vrijdag

  Nieuwsover­zicht | Drukte op wegen naar stranden en plassen - Slimme Brabanders verkopen mondkapjes bij stations

  Het werd al voorspeld: door de combinatie van het mooie weer, de vakantie en de vele thuisblijvers kon het wel een druk worden op de weg en de stranden. Nou, dat hebben we geweten. Al voor 10 uur vanmorgen ontstonden de eerste files bij Bergen op Zoom. Verschillende plaatsen sloten plassen af. Dat laatste gebeurde in Breda iets te rigoreus: een containerblokkade moest Belgen weren uit de Galderse Meren, maar die moest na tussenkomst van de politie weer verdwijnen.
 2. Nieuwsoverzicht | Eerbetoon aan Arie den Dekker - Rico Verhoeven keert terug in de ring
  PREMIUM
  Brabants nieuws van donderdag

  Nieuwsover­zicht | Eerbetoon aan Arie den Dekker - Rico Verhoeven keert terug in de ring

  Kickboksorganisatie Glory leek enige tijd geleden ten dode opgeschreven, maar kondigt vandaag een reeks nieuwe evenementen aan. Op één daarvan, in december op een nog te bepalen locatie, is het de bedoeling dat Rico Verhoeven zijn wereldtitel verdedigt. Tegen wie is nog even de vraag. En verder werden er donderdag voor het gemeentehuis in Oss 4000 witte rozen neergelegd als eerbetoon aan de eerder overleden Arie den Dekker. Dat en meer in het Brabants nieuwsoverzicht van donderdag.