Een moeder en haar baby zijn donderdagmiddag geraakt door een omgewaaide boom op de kruising van het Hinthamereinde met de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Een moeder en haar baby zijn donderdagmiddag geraakt door een omgewaaide boom op de kruising van het Hinthamereinde met de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch. © Videostill

Nieuwsoverzicht | Lentestorm zorgt voor schade in de miljoenen - Efteling bereidt zich voor op snelle heropening

De storm van donderdag heeft voor 30 miljoen euro aan schade aangericht. Ook in Brabant was het op veel plekken raak na de flinke wind, zo blijkt vrijdag. De coronasluiting van de Efteling heeft grote impact op het huishoudboekje. Het park bereidt zich dan ook voor op een snelle heropening. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

 1. Alweer prominente Rus overleden in mysterieuze omstandigheden: oud-rector (72) valt van trap in Moskou

  Alweer prominente Rus overleden in mysterieu­ze omstandig­he­den: oud-rec­tor (72) valt van trap in Moskou

  Het lijstje met omgekomen prominente Russen is weer wat langer geworden. Afgelopen woensdag overleed Anatoly Gerashchenko op 72-jarige leeftijd na de val van een trap in Moskou. Gerashchenko stond jarenlang aan het hoofd van het Moscow Aviation Institute (MAI) in Moskou. De staatsuniversiteit voor luchtvaarttechnologie heeft banden met het Russische ministerie van Defensie en heeft het overlijden bevestigd.
 2. Nieuwsoverzicht | Dronken automobiliste schept drie fietsers - Studenten kamperen in tenten door woningtekort
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Dronken automobi­lis­te schept drie fietsers - Studenten kamperen in tenten door woningte­kort

  Twee bedrijven in de Russische energiesector blijken in Breda te zetelen. Een Hummer en een trailer linken de tijdelijk opgestapte Jumbo-topman Frits van Eerd met de hoofdverdachte in een omvangrijke witwaszaak. En dankzij de docu Schijnstudent wordt de dood van Dianne voor de familie iets dragelijker. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag 24 september.