De brandweer laat een boot te water. In de verte staat een traumahelikopter aan het strand van het Schaartven in Overloon. Twee personen zijn daar te water geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De brandweer laat een boot te water. In de verte staat een traumahelikopter aan het strand van het Schaartven in Overloon. Twee personen zijn daar te water geraakt. © Persbureau SK-Media

Nieuwsoverzicht | Man verdronken in recreatieplas - Vijf brandhaarden tegelijkertijd, vermoedelijk brandstichting

Een man is zondagmiddag in recreatieplas het Schaartven in Overloon verdronken. De Raad van Bestuur van GGzE is op non-actief gesteld door de Raad van Toezicht vanwege een onherstelbare vertrouwensbreuk. En bij een melkveebedrijf in Dussen woedde een grote brand. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”