Drie fietsers gewond na ongeluk op de rotonde van de Boschdijk en de Kronehoefstraat. Auto is doorgereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie fietsers gewond na ongeluk op de rotonde van de Boschdijk en de Kronehoefstraat. Auto is doorgereden. © Bert Jansen - Fotopersburo Bert Jansen

Nieuwsoverzicht | Meerdere zware ongelukken - Aardbeien walk-in blijkt geen succes

In Eindhoven vonden zondagochtend twee ernstige ongelukken plaats. Ook in Breda gebeurde een zwaar ongeval en in Den Bosch overleed een 41-jarige man nadat hij tegen een boom was gebotst. Verder wil de gemeente Eindhoven een huzarenstukje uithalen om een oud beekje weer door de binnenstad te laten kabbelen en kreeg deze nieuwssite een exclusief kijkje in de schatkamer van de Efteling. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.

  1. Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden  asieltieners: ‘Maak een noodwet’
    PREMIUM

    Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden asieltie­ners: ‘Maak een noodwet’

    DEN HAAG/OOSTERHOUT - Schrijnend, onacceptabel en schokkend. Zo noemen Tweede Kamerleden de situatie van kinderen en jongeren in de noodopvang na het lezen van het onderzoek van deze site. Daaruit blijkt dat jonge asielzoekers zich extreem onveilig en verwaarloosd voelen en kwamen meer misstanden aan het licht. De Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen Conny Rijken ,,De eerste reactie is: schrikken. De tweede reactie is: alwéér?!”
    Oosterhout