Het sportvliegtuigje stortte neer bij Breda International Airport.
Volledig scherm
PREMIUM
Het sportvliegtuigje stortte neer bij Breda International Airport. © ANP

Nieuwsoverzicht | Overleden baby in vuilniszak gevonden - Verongelukt vliegtuigje was te zwaar

In Wernhout is woensdag het lichaampje gevonden van een overleden baby. Het lag in een vuilniszak in een park. Verder werd het politiebureau in Helmond is tijdelijk ontruimd omdat er een explosief binnen werd gebracht. Het bleek later een oefengranaat te zijn. En de Onderzoeksraad voor de Veiligheid kwam met het rapport over het dodelijke vliegtuigongeluk op Breda Airport, drie jaar geleden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.

 1. Waterbedrijven waarschuwen voor watercrisis: zes vragen over dreigend drinkwatertekort in Brabant
  PREMIUM

  Waterbe­drij­ven waarschu­wen voor watercri­sis: zes vragen over dreigend drinkwater­te­kort in Brabant

  Komt er straks nog wel water uit de kraan? Als er niet direct wordt ingegrepen, is dat gegeven voor veel huishoudens niet meer zo vanzelfsprekend. De Vereniging van waterbedrijven in Nederland (VEWIN) waarschuwt in een nieuw rapport voor een watercrisis. Ook in Brabant is er werk aan de winkel: zes vragen en antwoorden over het dreigend drinkwatertekort in de provincie.
 2. Nieuwsoverzicht | Fietser (54) overleden bij botsing met auto - ‘Extra geld voor hongerige leerlingen kan niet wachten’
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Fietser (54) overleden bij botsing met auto - ‘Extra geld voor hongerige leerlingen kan niet wachten’

  Het WK is voor wielrenner Mathieu van der Poel uitgelopen op een enorme teleurstelling. Hij pakte niet de regenboogtrui maar moet zich dinsdag verantwoorden voor de rechter in Australië. Verder vandaag een dodelijk ongeluk in Breda, aanhoudingen voor een steekpartij in Den Bosch en een persoonlijk verslag over de weg naar euthanasie. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.