De dieren leefden volgens de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming in 'erbarmelijke omstandigheden'.
Volledig scherm
PREMIUM
De dieren leefden volgens de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming in 'erbarmelijke omstandigheden'. © Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID)

Nieuwsoverzicht | Ruim honderd vogels leefden in ‘erbarmelijke omstandigheden’ - Opnieuw gaat het mis op kruispunt dodelijk ongeluk

Op de dag na de ontknoping in de Eredivisie maken de Brabantse topclubs de balans op. Ondertussen is het nieuwe college in Eindhoven bijna rond en zijn honderd vogels in beslag genomen. Ze leefden in ‘erbarmelijke omstandigheden’. In Gilze vond een ongeluk plaats op het kruispunt waar vorige week nog een dodelijk ongeval was. En is Nederland klaar voor een nieuwe coronagolf? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.

  1. Nieuwsoverzicht | Man (58) overleden bij bedrijfsongeval - Dorpsruzie om kristallen beeldjes
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man (58) overleden bij bedrijfson­ge­val - Dorpsruzie om kristallen beeldjes

    Kunstbeurs Tefaf in Maastricht is vandaag op klaarlichte dag overvallen. Vier gewapende overvallers drongen het pand binnen. Vanwege een verhoogd risico op vluchtpogingen werd het luchtruim boven de PI Vught tijdelijk gesloten. Verder protesteerden vandaag zo’n 100 boeren bij het Provinciehuis in Den Bosch. En een dorpsruzie in Vessem om twee kristallen beeldjes van vier centimeter. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.