Een muur vol met schilderijen bij VDL art in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Een muur vol met schilderijen bij VDL art in Eindhoven. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Nieuwsoverzicht | Schilderijen met grote waarde gestolen bij kunstroof - Fietser (16) overlijdt bij botsing met auto

Bij een kunstroof in Eindhoven is voor ruim 75.000 euro aan schilderijen gestolen. Bij een botsing in Tilburg kwam een 16-jarige fietser om het leven en in Nuenen raakte een bouwvakker zwaargewond bij een ongeluk met een ladder. Verder was het de dag de mondkapjes écht bijna nergens meer op hoeven. Al zijn er nog altijd plekken waar je ze wel dient te dragen. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.

 1. Nieuwsoverzicht | Honderden vluchten Transavia sneuvelen - Meerdere kinderen onwel tijdens feest
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Honderden vluchten Transavia sneuvelen - Meerdere kinderen onwel tijdens feest

  Door personeelstekorten worden komende zomer honderden vluchten van Transavia geschrapt. Dat raakt ook vakantievluchten vanaf Eindhoven Airport. Bij een zogeheten Minor feest in Helmond zijn vrijdagavond meerdere kinderen onwel geworden. En de man die vrijdagochtend zwaargewond werd gevonden in een natuurgebied in Helvoirt, blijkt een 68-jarige Bredanaar te zijn. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Bestuurder onwel en overleden op afrit snelweg - Aanhouding voor drugsdumping met enorme natuurschade
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Bestuurder onwel en overleden op afrit snelweg - Aanhouding voor drugsdum­ping met enorme natuurscha­de

  Een 65-jarige bestuurder uit Eindhoven werd woensdagochtend onwel achter het stuur, botste tegen een boom en overleed op de A67 bij Eersel. Daarnaast was het met ruim 1000 kilometer file woensdag de drukste avondspits van het jaar. Verder heeft PSV een trucje bedacht om Cody Gakpo langer in Eindhoven te houden. En de tijd van negatieve rentes lijkt voorbij. Wat betekent dat voor ons spaargeld? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.