Schietincident Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom
Volledig scherm
PREMIUM
Schietincident Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom © MaRicMedia / Christian Traets

Nieuwsoverzicht | Slachtoffer schietpartij overleden - Speciaalbier wordt duurder

Het slachtoffer dat dinsdagavond zwaargewond raakte bij twee schietpartijen in Bergen op Zoom, is overleden. Het zou gaan om Yilmaz Yeral. Verder heeft het Van Abbemuseum in Eindhoven een omstreden schilderij van de muur gehaald, wordt speciaalbier duurder en zit Fontys met de handen in het haar. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag. 

 1. Nieuwsoverzicht | Parkeervete via anonieme briefjes op laadpalen - Weer gaat een statige villa tegen de vlakte
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Parkeerve­te via anonieme briefjes op laadpalen - Weer gaat een statige villa tegen de vlakte

  Er klinkt steeds meer kritiek op helikopters die vroeg in de ochtend boven de PI in Vught hangen. Ook wordt er veel geklaagd over het ‘boevenvervoer’ dwars door Vught. Verder wordt in Breda via briefjes op laadpalen een ware parkeervete uitgevochten. De briefjes zijn anoniem. En in Tilburg gaat later dit jaar wederom een statige villa tegen de vlakte, tot onbegrip van erfgoedkenners. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Jongste terreurverdachte komt uit 2003 - Geliefde en ‘therapeut’ verdacht van moord op supermarkteigenaar
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Jongste terreurver­dach­te komt uit 2003 - Geliefde en ‘therapeut’ verdacht van moord op super­marktei­ge­naar

  Eerder deze week werd ze opgepakt, nu is duidelijk dat de Tilburgse ‘therapeut’ en geliefde van de Halsterse supermarkteigenaar Chris Grinwis wordt verdacht van moord. Op de Strabrechtse Heide wordt weer gezocht naar het lichaam van Tanja Groen en in Den Bosch woedde opnieuw een zeer grote brand. Dat en veel meer in het nieuwsoverzicht van deze donderdag 14 oktober.