Dertien pony’s die vrijdagochtend op een hockeyveld van Were Di werden aangetroffen, blijken daar ‘s nachts door de politie zelf te zijn neergezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Dertien pony’s die vrijdagochtend op een hockeyveld van Were Di werden aangetroffen, blijken daar ‘s nachts door de politie zelf te zijn neergezet. © Jan van Eijndhoven

Nieuwsoverzicht | Verdachte gruwelijke brandmoord hoort 20 jaar cel en tbs eisen - Wat doen dertien pony's op een hockeyveld?

Tegen de Bredase brandmoordverdachte is vrijdag 20 jaar cel en tbs geëist. Janie H. zou Ger van Zundert in zijn garage in brand hebben gestoken. Drie vrienden hebben een jas ontworpen om hamburgers warm te houden en in Tilburg zijn dertien pony's achtergelaten op een kunstgrasveld van een hockeyclub. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.

 1. Nieuwsoverzicht | Eindhovense winkels eerder dicht om drukte - Tieners opgepakt voor ernstige dierenmishandeling
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Eindhoven­se winkels eerder dicht om drukte - Tieners opgepakt voor ernstige dierenmis­han­de­ling

  Drie tieners zijn zaterdag in Raamsdonksveer en omgeving opgepakt op verdenking van ernstige dierenmishandeling. Beelden van de mishandeling gingen rond op sociale media. In Eindhoven gingen de winkels eerder dicht omdat het te druk was geworden in de binnenstad en op de A50 bij Ravenstein is een man aangereden die afval aan het opruimen was in de berm. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 1. Thomas en Jeroen livestreamen hun aquarium: 'We hebben zelfs merchandise'
  Play

  Thomas en Jeroen livestrea­men hun aquarium: 'We hebben zelfs merchandi­se'

 2. Dronken man rijdt auto rechtdoor op rotonde
  Play

  Dronken man rijdt auto rechtdoor op rotonde