Met de nieuwe scooter in de Bossche Kruisstraat. Een still uit een van de filmpjes van Bosschenaar Jan Brekelmans, die nu op de site BrabantinBeelden.nl te zien zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de nieuwe scooter in de Bossche Kruisstraat. Een still uit een van de filmpjes van Bosschenaar Jan Brekelmans, die nu op de site BrabantinBeelden.nl te zien zijn. © Jan Brekelmans, collectie BHIC/BrabantinBeelden.nl

Nu te zien: Den Bosch met amper een kroeg en spelen op straat

DEN BOSCH – Midden op straat spelen in de Bossche binnenstad. Geen kroeg te bekennen. En dan die stoet die voortrekt met een hele trits zwart geschminkte carnavalsvierders. Wie de filmpjes van Jan Brekelmans ziet, weet even niet waarin hij is terechtgekomen.

  1. Koninklijke onderscheiding voor Theo de Jong uit Aarle-Rixtel

    Koninklij­ke onderschei­ding voor Theo de Jong uit Aar­le-Rix­tel

    AARLE-RIXTEL - Theo de Jong uit Aarle-Rixtel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Frank van der Meijden reikte de onderscheiding zaterdagmiddag uit tijdens de jaarlijkse Patroonsdag van het Sint Margaretha Gilde, ook bekend als de ‘Rooi Schut’, uit Aarle-Rixtel. Theo de Jong wordt geroemd vanwege zijn brede inzet voor het verenigingsleven, met name voor het gilde. Ook heeft hij zich ingezet voor de Scouting Aarle-Rixtel en het carnaval in Ganzegat.
    Aarle-Rixtel