Volledig scherm
O'G3NE © anp

O’G3NE en Frans Bauer apetrots op mede-Brabander Maarten van der Weijden

Brabant bytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

De dames van O’G3NE zijn ‘mega-trots’ op hun mede-Brabander Maarten van der Weijden. 

Ook Frans Bauer is zo trots als een pauw op Van der Weijden. ,,Woorden schieten tekort, wat een held!‘’, schrijft hij op Instagram. 

Wat een hitte. Het weerhield Onno Hoes er maandagochtend niet van om toch te gaan sporten.  Petje af, hoor!

Guido Weijers komt vandaag terug op zijn oudejaarsconference waarin hij vertelt over Maarten van der Weijden. Die legde vorig jaar een afstand van 163 kilometer af bij zijn eerste poging om de Elfstedentocht te zwemmen. “Maar ja, hij heeft het niet gehaald", zei Weijers. Vandaag vindt de cabaretier Van der Weijden de absolute eindbaas als hij de finish haalt en moedigt hij de zwemmer aan: Go Maarten! 

PSV-er Jorrit Hendrix komt met liefdesnieuws.

Alex Maas deelt nog een kiekje van de vakantie in Ibiza

  1. Kamerleden slaan alarm over diepgeworteld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    Kamerleden slaan alarm over diepgewor­teld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    TILBURG - Tweede Kamerleden vinden het 'pijnlijk’ en ‘schokkend’ dat boeren zo'n diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de politie dat ze niet de telefoon pakken als ze zijn benaderd door drugscriminelen. Uit de door deze krant gepubliceerde enquête blijkt dat slechts één op de tien boeren de politie inlicht als criminelen hen vragen naar de huur van een stal of schuur voor het telen van wiet of produceren van synthetische drugs.