Volledig scherm
Olcay Gulsen ontwerpt een nieuwe lijn. © Olcay Gulsen

Olcay ontwerpt nieuwe kledingcollectie voor Etos, waterschade bij Peter van der Vorst

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Bij Peter van der Vorst heeft het noodweer van woensdagavond ook toegeslagen. De RTL-programmadirecteur ziet echter in elk nadeel een voordeel. De hond kan lekker drinken!

Haha! Zelfspot heeft hij wel, onze Domien. Hij maakte vandaag een typische influencer-foto, om een vriend van hem te helpen. En hij houdt er nog een hip shirt aan over ook.

Mode-ontwerpster Olcay Gulsen heeft vandaag leuk nieuws. Na een eerder financieel fiasco met haar kledingmerk SuperTrash heeft ze opnieuw de rol van ontwerpster op zich genomen. Ze bedacht een nieuwe lijn voor.... de Etos. Wellicht een stapje terug, maar ach, het ziet er erg leuk uit Olcay. En daar hoort natuurlijk een beetje reclame op de eigen kanalen bij.

Sylvie Meis is feeling hot, hot, hot! Tijd voor een luchtige outfit en een zwoele blik. Oh, en een selfie natuurlijk.

Het is woensdag en dat betekent dat we op de helft van de werkweek zijn. Gwen van Poorten viert dat heuglijke feit met een vreugdedansje.

Soms wordt hij moe, soms wordt hij verslagen, soms heeft hij slechte dagen. Maar opgeven? Dat zit er niet in voor Fran Sol.

Vandaag even geen boksring, bokshandschoenen of gevechten. Vandaag is het tijd om in de boeken te duiken. Rico Verhoeven verandert langzaam in een acteur en doet er alles aan om de fijne kneepjes van het vak te leren. Wellicht dat het boek ‘The Power of the Actor’ hem een handje verder kan helpen.

De zomer staat nu écht voor de deur en dat is voor Olcay Gulsen reden genoeg om te poseren op het strand. Zee, zand onder de billen en een zonnetje: meer heeft de Waalwijkse niet nodig.

Als jij er klaar voor bent, dan is La Fuente er ook klaar voor. Het is niet helemaal duidelijk waar hij het over heeft, maar we kunnen iets spannends verwachten.