Volledig scherm
2018-09-18 15:34:37 DEN HAAG - Olcay Gulsen arriveert bij de Ridderzaal op Prinsjesdag. ANP PIROSCHKA VAN DE WOUW © ANP

Olcay vraagt zich af of haar outfit nu wél in de smaak valt en La Fuente zoekt verkoeling

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag geüpdatet.

Haar Sparkly Silver Look viel niet bij iedereen even goed en daarom probeert Olcay Gulsen het vandaag nog een keer. Wat vinden we hiervan?

Een foto die is geplaatst door null (@olcay) op

Goede voornemens? Niet voor dj La Fuente hoor. Hij pakt gewoon zijn leven weer op zoals hij het in 2018 leidde. En daar is flink wat verkoeling voor nodig.

Een foto die is geplaatst door null (@djlafuente) op

Hoe meer hashtags, hoe groter je bereik. Dat weten Peter van de Vorst en Rick Brandsteder sinds kort ook. En dat komt ze goed uit, nu het zo goed gaat met RTL Boulevard.

Een foto die is geplaatst door null (@petervdvorst) op

Zelfreinigend vermogen. Dat hebben sommige mensen, net als sommige terroristen. Guido Weijers heeft er nog een goede grap over ook. Waar hij ons een beetje mee ‘teast’.

Een foto die is geplaatst door null (@guidoweijersofficial) op

‘Wat is hij nu weer aan het uitspoken?’ Die vraag kun je je wel vaker stellen als het over Johan Vlemmix gaat. Deze keer trekt hij zijn carnavalspakje aan om een lekker stukje te gaan schaatsen. 

Een foto die is geplaatst door null (@johanvlemmix) op

Het verhaal van DJ Hardwell. Dat kan samengevat worden in heel weinig woorden. De razend populaire dj vat de afgelopen tien jaar van zijn leven samen op Instagram. 21 jaar was hij in 2009 en toen al had hij 286 optredens achter de rug. En toen moest het nog beginnen...

Een foto die is geplaatst door null (@hardwell) op

Een foto die is geplaatst door null (@hardwell) op

Een foto die is geplaatst door null (@hardwell) op

Nog even en dan is het toch echt zover: de comeback op televisie van Albert Verlinde. Mister showbizz wil daarvoor natuurlijk lekker fit zijn. Wat is er dan lekkerder dan een rondje rennen door het Vondelpark? 

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Over lekker bewegen gesproken! Professioneel wielrenner Moreno Hofland uit Roosendaal kan er ook wat van. Hij maalt de kilometers weg in het Spaanse Alcolecha, in de provincie Alicante. ‘Men in black’, is wat hij verder nog kwijt wil over zijn outfit. 

Een foto die is geplaatst door null (@morenohofland) op

Niet alleen om te pronken met je gezonde levensstijl, ook voor wat extra promotie van je nieuwe programma is Instagram natuurlijk ideaal. De volgers van Jeroen van Koningsbrugge krijgen vanmorgen nog maar eens te horen dat Draadstaal vanavond op de televisie is.

Een foto die is geplaatst door null (@jeroentjes) op

Zo te zien had Michael van Gerwen het leuk op het vliegveld. Hij kwam wat bekende koppen tegen en ging met ze op de foto. De kersverse wereldkampioen darten was op vakantie. Even lekker er tussenuit: dat heeft hij ook wel verdiend!

Een foto die is geplaatst door null (@mvg180) op

Zanger Frans Bauer uit Fijnaart tenslotte bedankt iedereen voor het kijken naar de eerste aflevering van zijn programma Frans Bauer in China. Hij is erg trots op de mooie kijkcijfers van gisteren. Het was dan ook erg grappig, Frans!

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

  1. Vader door autodief 100 meter meegesleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    Vader door autodief 100 meter meege­sleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    OISTERWIJK - Een 51-jarige man is zaterdagnacht in Oisterwijk in een auto met draaiende motor gesprongen en er vervolgens mee vandoor gegaan. De eigenaar van het voertuig zag het gebeuren en klampte zich aan het portier vast om de autodief tegen te houden. Hierdoor werd hij volgens de politie honderd meter meegesleurd. Annemiek Janssens (58) zag alles van dichtbij gebeuren. ,,We geloofden niet wat we zagen.”
  2. Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”