Bij een aanslag op een woning in Hedel (november 2020) verloren twee broers al hun bezittingen. Ze raakten ook gewond. De man die wordt verdacht van het aansturen van de aanslagplegers staat vandaag voor de rechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij een aanslag op een woning in Hedel (november 2020) verloren twee broers al hun bezittingen. Ze raakten ook gewond. De man die wordt verdacht van het aansturen van de aanslagplegers staat vandaag voor de rechter. © Meesters Multi Media

OM eist 16 jaar celstraf tegen ‘adjudant’ van hoofdverdachte in afpersingszaak De Groot

UPDATEARNHEM/HEDEL - Hij ronselde de aanslagplegers, verstrekte de adressen en leverde volgens justitie de vuurwerkbommen. Het OM ging er maandag met gestrekt been in en eiste 16 jaar celstraf tegen Yassine A. (21), één van de verdachten in de afpersingszaak tegen de Hedelse fruithandel De Groot. 

  1. Nieuwsoverzicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in

    Een man heeft geprobeerd een meisje mee te lokken met ‘centjes’ in een speeltuin. Ze beet hem in zijn hand en rende weg. Roland wordt in alle talen uitgescholden in de gevangenis in Vught waar hij werkt. Verder verdwijnen parkeerplaatsen uit Brabantse binnensteden en vervangen fietsen over een paar jaar auto's. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag 9 augustus.