Chris van Koppen (voorgrond) kreeg bij zijn afscheid van Kunstloc de provinciale onderscheiding Hertog Jan van gedeputeerde Wil van Pinxteren.
Volledig scherm
Chris van Koppen (voorgrond) kreeg bij zijn afscheid van Kunstloc de provinciale onderscheiding Hertog Jan van gedeputeerde Wil van Pinxteren. © Brabant

Onderscheiding Hertog Jan voor Chris van Koppen

TILBURG - Bij zijn afscheid als directeur-bestuurder van Kunstloc Brabant in Tilburg ontving Chris van Koppen donderdagmiddag de provinciale onderscheiding Hertog Jan.

 1. Topsporters trainen tot het uiterste, maar gaan de wedstrijden wel door?
  VIDEO

  Topspor­ters trainen tot het uiterste, maar gaan de wedstrij­den wel door?

  Na jaren van hard trainen hadden schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn een Olympisch ticket op zak voor de Spelen van 2020, maar door het coronavirus moesten deze een jaar worden uitgesteld. Aanstaande zondag zouden de schoonspringsters naar Tokio vertrekken om zich te kwalificeren als synchroonduo, maar tot overmaat van ramp besloot de zwembond een week van tevoren om ook deze wedstrijd te schrappen. Een flinke tegenvaller voor Jansen en Van Duijn, die in de Tongelreep in Eindhoven onverminderd door blijven trainen voor de Olympische Spelen later dit jaar.
 1. Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatregelen?
  Play

  Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatrege­len?

 2. Andrélon haarmasker zorgt voor groen of paars haar: 'Je krijgt het er bijna niet uit'
  Play

  Andrélon haarmasker zorgt voor groen of paars haar: 'Je krijgt het er bijna niet uit'