Volledig scherm
Sylvie Meis poseert. © Facebook Sylvie Meis

Onvermoeibare Frans Bauer zet beste beentje voor, Henk Krol biedt luisterend oor

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Frans zet zich in

Frans Bauer zet zijn beste beentje voor. Gisteren (vrijdag) ging de inwoner van Fijnaart op pad met NPORadio2 om te collecteren voor KWF Kankerbestrijding. Wie goed doet, goed ontmoet.

Henk bezoekt Breda

Henk Krol is de hort op. De van oorsprong Tilburger, voormalig hoofdredacteur van de Gay Krant, is met zijn collega's van 50PLUS op werkbezoek in Breda. Ze laten zich informeren over problemen rond ouderenhuisvestiging. 

Silvie reist verder

Er gaat geen dag voorbij zonder dat Sylvie Meis een update over haar leven geeft. De Bredase is onderweg naar Sylt, een Noord-Fries waddeneiland, vlakbij de Deense grens. 

  1. Marco Kroon is verkracht in Afghanistan

    Marco Kroon is verkracht in Afghanis­tan

    AMSTERDAM/DEN BOSCH - Marco Kroon, de met de Militaire Willems-Orde onderscheiden militair uit Den Bosch, is in Afghanistan verkracht. Dat bleek woensdagavond aan tafel in de talkshow Pauw. Kroon had eerder al de publiciteit gezocht met een verhaal over een incident waarbij de majoor in 2007 zijn belager had gedood, maar heeft nooit willen zeggen wat hem precies is overkomen. ,,Dat woord krijg ik nog steeds niet uit mijn mond”, zei Kroon tegen Jeroen Pauw.