Volledig scherm
Roy Donders. © ANP

Overgang maakt Tanja Jess cranky en Roy Donders heeft een nieuwe single

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een grote dag voor Roy Donders. De stylist van het zuiden heeft een nieuwe single uitgebracht! ‘Er is een tijd van komen’ is vanaf nu overal te beluisteren. Meezingen mag!

Een kleine throwback naar 2001. Toen Pierre van Hooijkdonk, Patrick Kluivert en Ruud van Nistelrooij nog jong, gespierd en strijdlustig waren.

Een goddelijk gespierd lichaam krijg je niet zomaar. Ook Rico Verhoeven niet. De kickbokser moet er, net als ieder ander mens, veel moeite voor doen om er goed uit te zien. Touwtjespringen schijnt te helpen!

Niet alleen Rico werkt zichzelf vandaag in het zweet. Zijn collega kickbokser Nieky Holzken doet lekker met hem mee.

Tanja Jess heeft geen ideale nacht achter de rug. Meerdere keren wakker geworden, wiebelbenen, paniekgevoelens, opvliegers... Het leven van een vrouw in de overgang gaat niet altijd over rozen. 

 1. Fruithandel De Groot doelwit van criminelen na onderschepping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie
  PREMIUM

  Fruithan­del De Groot doelwit van criminelen na onderschep­ping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie

  ARNHEM/HEDEL - Uit wraak voor een onderschepte lading cocaïne zijn eigenaren van de Hedelse groente- en fruithandel De Groot afgeperst. Er is zelfs gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker’ als het vereiste bedrag niet op tafel zou komen. De twee verdachten van de afpersing en bedreiging blijven voorlopig vastzitten, oordeelde de rechter donderdag tijdens een inleidende zitting.
 2. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij nikabdraagster uit trein zet

  Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij nikabdraag­ster uit trein zet

  ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt, dat is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”