Op Landgoed Princepeel wordt groene stroom uit mest geproduceerd. Of, als het het aan de Partij voor de Dieren vraagt: illegale bruine stroom.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Landgoed Princepeel wordt groene stroom uit mest geproduceerd. Of, als het het aan de Partij voor de Dieren vraagt: illegale bruine stroom. © Ed van Alem

Partij voor de Dieren en milieuvereniging samen ten strijde tegen ‘illegale mestfabriek’ in Wilbertoord

WILBERTOORD - De Partij voor de Dieren en Milieuvereniging Land van Cuijk hebben het helemaal gehad met de ‘illegale mestfabriek’ van de Smits Groep in Wilbertoord. 

0 reacties

 1. Gezocht: jong talent onderzoeksjournalistiek bij het Eindhovens Dagblad

  Gezocht: jong talent onderzoeks­jour­na­lis­tiek bij het Eindhovens Dagblad

  Het Eindhovens Dagblad is op zoek naar een een creatief en journalistiek onderzoekstalent. Het ED is een sterke titel in een zeer dynamisch gebied, Zuidoost-Brabant. High tech, hooi, criminaliteit en mooie mensen, we hebben het allemaal. Daarnaast is het ED de leidende nieuwsbron op papier en online. We brengen nieuws en achtergronden, maar ondanks onze inspanningen blijven er nog genoeg tegels te lichten. Daarvoor zoeken we een onderzoekstalent, jou dus.
 2. Nieuwsoverzicht | Bijzonder experiment voor mensen in de bijstand - Asfaltfabriek stoot te veel benzeen uit
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Bijzonder experiment voor mensen in de bijstand - Asfaltfa­briek stoot te veel benzeen uit

  Een bijzonder experiment in Tilburg: inwoners in de bijstand mogen daar op proef gaan samenwonen zonder dat het invloed heeft op hun uitkering. De A58 is na een ongeluk met twee vrachtwagens (nog steeds) urenlang dicht. En in Eindhoven is onrust ontstaan over het plan om pal naast een begraafplaats twee woontorens te bouwen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag 19 oktober.