Volledig scherm
Zangeres Pleun Bierbooms. © ANP Kippa

Pleun Bierbooms laat zich zien in ‘bijzonder’ interview en Steven Kruijswijk kijkt alvast naar 2020

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Steven Kruijswijk begint zijn eerste training in Spanje morgen. Hij blikt terug op 2019 en heeft daarbij wel een bijzonder mooi uitzicht gekozen. 

Pleun Bierbooms vraagt: ‘Wat zou jij zeggen tegen je ex?’. Nou?

In 2022 zijn de Olympische Winterspelen en daarom is snowboardster Cheryl Maas natuurlijk al flink aan het trainen. De eerste test-sprong is ‘pretty damn nice’ laat ze weten.

Guido Weijers heeft in zijn drukke bestaan ook wel eens behoefte aan een beetje rust. En dat vindt hij zo te zien op het Limburgse land.

Gezellig even facetimen met Mo en Karim. Klinkt heel casual. Maar vrienden Najib Amhali en DJ La Fuente doen dat natuurlijk wel niet zomaar, ze doen het voor een mooi vliegtuig en met een dure zonnebril op.

Zeven jaar zijn ze al vriendinnen en daarom zijn ze ook samen geïnterviewd. Lonneke Nooteboom stylt haar vriendin Leontine Borsato al jaren maar ze vindt haar kledingkast  nog steeds jaloersmakend.

Katten doen het goed op sociale media. Dat moet Domien Verschuuren ook gedacht hebben toen hij deze kunstzinnige selfie maakte met zijn huisdier. Het levert hem dan ook heel wat likes op.

Hij zet zich in voor daklozen en doet dat zo te zien niet alleen. Tim Haars staat stralend naast burgemeester van Amsterdam Femke Halsema voor zijn project Help the Homeless.