Volledig scherm
Politie doet onderzoek in het busje langs de A16 bij Zevenbergschen Hoek. © Tom van der Put/MaRicMedia

Politieactie benzinestation A16, agent onwel na ruiken chemische lucht in busje

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Het benzinestation bij verzorgingsplaats Streepland, langs de A16 richting Rotterdam, was vrijdagavond enige tijd afgesloten vanwege een politieonderzoek.

Volgens woordvoerder Alwin Don van de politie Zeeland-West-Brabant is de bestuurder van een busje aangehouden. Bij een controle roken agenten een chemische lucht. In elk geval één agent werd daardoor onwel.  

Ook de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) is aanwezig.  

Het busje staat onder het afdak van het benzinestation. Volgens Don werd voor de veiligheid besloten het benzinestation af te zetten. De brandweer kwam uit voorzorg ter plekke.  Voor het verkeer over de A16 had de actie geen gevolgen.    

Volledig scherm
Het benzinestation langs de A16 werd afgesloten. © Tom van der Put/MaRicMedia
  1. Sein brand meester gegeven voor zeer grote brand Moerdijk, brandweer nog uren bezig met nablussen

    Sein brand meester gegeven voor zeer grote brand Moerdijk, brandweer nog uren bezig met nablussen

    MOERDIJK - In een loods van Drecht Coating Services aan de Appelweg in het havengebied van Moerdijk is rond 18.45 uur een een zeer grote brand uitgebroken. Er is sprake van veel rookontwikkeling, die trekt richting het zuiden/zuidwesten. Rond 21.15 was het vuur onder controle, rond 21.30 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Er zijn geen gewonden gevallen. De brand zou tijdens werkzaamheden zijn ontstaan. Er zou er een transportband zijn vastgelopen.