Volledig scherm
Het pasgeboren dochtertje van Jeroen Zoet © Instagram Jeroen Zoet

PSV-keeper Jeroen Zoet is vader geworden en Rapper Fresku laat de chefkok in zichzelf los

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.  

Guido Weijers heeft zich een middagje teruggetrokken om creatief bezig te zijn en te schrijven. Wat zou hij aan het maken zijn? Een nieuwe conference misschien?

Alex Maas is met zijn vriendin Erin op vakantie op Ibiza. Daar genoten de twee gisteravond van een romantisch dinertje. Proost!

Ahh, wat schattig! Keeper Jeroen Zoet is voor het eerst vader geworden. Op 14 juni werd kleine Ches Evi Zoet al geboren, maar vandaag maakt hij haar geboorte bekend via deze lieve foto op Instagram. Gefeliciteerd familie Zoet! 

Normaal gesproken staat rapper Fresku met een een microfoon in de hand. Nu staat de muzikant achter het fornuis en gaat hij helemaal los met kokkerellen. 

  1. Vier leerlingen mishandelen docent op Bergs Aventurijncollege: ‘Ongekend heftig en gecoördineerd’
    PREMIUM

    Vier leerlingen mishande­len docent op Bergs Aventurijn­col­le­ge: ‘Ongekend heftig en gecoördi­neerd’

    BERGEN OP ZOOM - De mishandeling van een docent op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom door vier leerlingen van 15 en 16 jaar is een treurige primeur voor onderwijs- en zorginstelling Koraal. ,,Op elke school komt agressie voor. Maar een leerkracht die geslagen en geschopt wordt, zo heftig en gecoördineerd hebben we het nog nooit meegemaakt", zegt woordvoerder Mehlika Schopen.