Volledig scherm
Rico Verhoeven en Jandino Asporaat. © Instagram Rico Verhoeven

Rico feliciteert Jandino op bijzondere wijze met verjaardag, Guido Weijers blij met kijkcijfers

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag geüpdatet. 

Maak je maar geen zorgen om dj La Fuente. De Eindhovense muzikant zit er warmpjes bij, en dat in een heus winterwonderland. Hij is in Tirol, waar hij ongetwijfeld enkele après-skitenten onveilig gaat maken.

Een foto die is geplaatst door null (@djlafuente) op

Jandino Asporaat mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Maar hé, dat is toch geen Brabander. We horen het je denken. Klopt, maar zijn grote vriend ernaast natuurlijk wel! Kickbokser Rico Verhoeven feliciteert de cabaretier met deze vrolijke foto op Instagram. En als Jandino terug is van zijn tour door het Caraïbische gebied krijgt hij... een make-over. Verhoeven trakteert hem dan op onder meer een facelift, zegt hij.

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Fietscrosser Twan van Gendt heeft zo te zien ook niks te klagen. In een paradijselijke omgeving is hij aan het trainen. Deze jump gaat echter nog niet foutloos..

Een foto die is geplaatst door null (@twanvangendt) op

Snowboardster Cheryl Maas uit Uden mist ‘haar girl’ vandaag.

Een foto die is geplaatst door null (@cherylmaas) op

Tot slot Guido Weijers. De Bredaase cabaretier is vandaag heel gelukkig en dankbaar. Zijn conference is namelijk opeens toch het best bekeken programma van de Nederlandse televisie op oudejaarsavond. Oke, op het aftelmoment na dan.

Een foto die is geplaatst door null (@guidoweijersofficial) op

  1. 56 Brabantse politici op zowel lijst van Provinciale Staten als Waterschappen
    Kaartje

    56 Brabantse politici op zowel lijst van Provincia­le Staten als Waterschap­pen

    In Noord-Brabant zijn er 56 politici die zich kandidaat stellen voor zowel de Provinciale Staten als de Waterschappen. Dat is 11,3 procent van de ruim 500 Brabantse kandidaten, blijkt uit cijfers van LocalFocus en Open State. In heel Nederland zijn het er ruim een op de tien kandidaten die op beide lijsten staan. Elke provincie kent wel een aantal van die kandidaten, maar het verschilt sterk per regio om hoeveel mensen het gaat.