Volledig scherm
Rico Verhoeven en Jandino Asporaat. © Instagram Rico Verhoeven

Rico feliciteert Jandino op bijzondere wijze met verjaardag, Guido Weijers blij met kijkcijfers

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag geüpdatet. 

Maak je maar geen zorgen om dj La Fuente. De Eindhovense muzikant zit er warmpjes bij, en dat in een heus winterwonderland. Hij is in Tirol, waar hij ongetwijfeld enkele après-skitenten onveilig gaat maken.

Een foto die is geplaatst door null (@djlafuente) op

Jandino Asporaat mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Maar hé, dat is toch geen Brabander. We horen het je denken. Klopt, maar zijn grote vriend ernaast natuurlijk wel! Kickbokser Rico Verhoeven feliciteert de cabaretier met deze vrolijke foto op Instagram. En als Jandino terug is van zijn tour door het Caraïbische gebied krijgt hij... een make-over. Verhoeven trakteert hem dan op onder meer een facelift, zegt hij.

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Fietscrosser Twan van Gendt heeft zo te zien ook niks te klagen. In een paradijselijke omgeving is hij aan het trainen. Deze jump gaat echter nog niet foutloos..

Een foto die is geplaatst door null (@twanvangendt) op

Snowboardster Cheryl Maas uit Uden mist ‘haar girl’ vandaag.

Een foto die is geplaatst door null (@cherylmaas) op

Tot slot Guido Weijers. De Bredaase cabaretier is vandaag heel gelukkig en dankbaar. Zijn conference is namelijk opeens toch het best bekeken programma van de Nederlandse televisie op oudejaarsavond. Oke, op het aftelmoment na dan.

Een foto die is geplaatst door null (@guidoweijersofficial) op

  1. Vader door autodief 100 meter meegesleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    Vader door autodief 100 meter meege­sleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    OISTERWIJK - Een 51-jarige man is zaterdagnacht in Oisterwijk in een auto met draaiende motor gesprongen en er vervolgens mee vandoor gegaan. De eigenaar van het voertuig zag het gebeuren en klampte zich aan het portier vast om de autodief tegen te houden. Hierdoor werd hij volgens de politie honderd meter meegesleurd. Annemiek Janssens (58) zag alles van dichtbij gebeuren. ,,We geloofden niet wat we zagen.”
  2. Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”