Volledig scherm
Instagram Sylvie Meis © Instagram Sylvie Meis

Rico maakt zich op voor de strijd met Badr en Sylvie geniet van zon en strand

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Behind the scenes bij Lisa, Shelley en Amy van  O'G3NE. De perfecte dancemoves van de Fijnaartse zangeressen komen niet vanzelf, zo blijkt. 

Rico Verhoeven is er klaar voor: de confrontatie met Badr Hari vanmiddag tijdens de persconferentie over hét  gevecht van 2019. Zaterdag 21 december is het zover, dan staan de twee kickboxers tegenover elkaar in het Gelredome in Arnhem. Wie maakt de grootste kans?

Getooid met een tas van haar favoriete merk viert Sylvie Meis vakantie in de Verenigde Staten. De grote vraag is natuurlijk: welke bad boy mag haar tasje dragen?

 1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

  Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

  De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.
 2. Lichaam van Lisan (17) uit Breda verwoest door ziekte van Lyme, behandeling in Duitsland geeft eindelijk hoop
  PREMIUM

  Lichaam van Lisan (17) uit Breda verwoest door ziekte van Lyme, behande­ling in Duitsland geeft eindelijk hoop

  BREDA - ,,Een maand geleden kon Lisan niet langer dan vijf minuten lopen. Nu wandelen we iedere avond samen een half uur door de wijk. Ongelooflijk!”, zegt de moeder van Lisan Donkers (17). Door een tekenbeet op haar zevende kreeg de Bredase de ziekte van Lyme, wat een verwoestende uitwerking op haar lichaam had. Ze kon bijna niks meer, maar na eindelijk een behandeling in een Duitse kliniek te hebben gekregen is er een sprankje hoop.