Volledig scherm
Rico Verhoeven © Instagram / Rico Verhoeven

Rico Verhoeven als de dood voor achtbanen en Sylvie Meis doet Bottle Cap Challenge

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Die Duncan Laurence. In één klap wereldberoemd door het behalen van de winst bij het Eurovisie Songfestival en toch nog zo normaal gebleven. Als hij de kans krijgt, neemt hij uitgebreid de tijd om zijn fans te ontmoeten. Een aantal krijgt zelfs een gratis omhelzing.

Ja hoor, ook Sylvie Meis moet eraan geloven: de Bottle Cap Challenge. Gewapend met haar naaldhakken, zoals we van haar gewend zijn, trapt ze zonder enige moeite het dopje van de fles. 

Raymond van de Klundert (also known as Kluun) heeft samen met zijn dochters het Komodo National Park bezocht en kwam daar een heel schattig beestje tegen. Een draakachtige komodovaraan. Jurassic Park is er niets bij. 

Zet Rico Verhoeven in een pretpark met achtbanen en hij beleeft zijn grootste nachtmerrie. Doodeng die attracties. Niks voor de kickbokser. Hij lacht wel, maar meent er he-le-maal niets van.

Mikky Kiemeney, vriendin van voetballer Frenkie de Jong, had gisteren iets te vieren. En wel: de verjaardag van haar moeder. Waar kun je dat beter doen dan onder de Spaanse zon?

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.