Volledig scherm
Rico Verhoeven en Max Verstappen gaan de staring contest aan. © @Ricoverhoeven

Rico Verhoeven en Max verstappen dagen elkaar uit en Frans Bauer weet niet hoe hij Ollolai moet uitspreken

BRABANT-BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Jeroen Zoet neemt de fiets

PSV'er Jeroen Zoet mag weer meedoen met het Nederlands elftal. En hoe gaat een Nederlandse doelman dan naar de training? Uiteraard, op de fiets! Scheelt weer in de warming-up.

Een foto die is geplaatst door null (@jeroenzoet91) op

Britse humor met Hans Teeuwen

Een happy man, noemt 'ie zichzelf. Hans Teeuwen is in Londen en ook al zit het weer niet heel erg mee, hij maakt er het beste van. Is ook helemaal niet moeilijk is zo'n toffe stad. De cabaretier poseert voor St Paul's Cathedral, met een typische rode dubbeldekker op de achtergrond. Zou Hans ook nog wat Britse humor opdoen voor in zijn nieuwe show?

Een foto die is geplaatst door null (@therealhansteeuwen) op

Memphis toont vlammende voetbalschoen

De tijd van de zwarte kicksen ligt inmiddels al ver achter ons. Al helemaal voor modebewuste voetballers als Memphis Depay. Van zijn persoonlijke sponsor Under Armour kreeg hij vandaag weer een nieuw modelletje voor aan de voeten. In ruil daarvoor moet er natuurlijk wel even een fotootje op Instagram worden gezet. Ze staan in ieder geval goed bij het Oranje-tenue.

Een foto die is geplaatst door null (@memphisdepay) op

Dionne kijkt tevreden terug

Dionne Stax mocht gisteren de actie voor Giro 555 presenteren. De Boxmeerse is erg trots op het resultaat. ,,Wat bijzonder om dit mee te maken", zegt ze vandaag op Instagram. ,,Door giften, groot en klein, van mensen die een verschil wilden maken."

Een foto die is geplaatst door null (@dionne_stax) op

Trowback Thursday

Op Throwback Thursday deelt Tanja Jess een foto uit de oude doos. Op dit plaatje was de actrice 16. ,,Maar ik dacht dat ik alles wist." Naar eigen zeggen was Jess toen al erg nieuwsgierig naar de rest van de wereld.

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Ook Marc wil wel eens met iemand op de foto

Marc van der Linden ging vanmorgen op de foto met niemand minder dan Linda Gray. De Amerikaanse actrice, die bekend is van haar rol in de soap Dallas, en Van der Linden ontmoetten elkaar in Los Angeles. ,,Het is moeilijk om te geloven dat de eerste aflevering van Dallas al veertig jaar oud is. Het was de eerste serie die ik mocht kijken", aldus de Brabantse royalty-deskundige.

Een foto die is geplaatst door null (@marcvanderlindenm) op

Staring contest met Rico Verhoeven en Max Verstappen

Mini tegen Maxi, Max tegen Rico?? Wie gaat wie inmaken? Is dit geen gevalletje schoenmaker hou je bij je leest? Godzijdank ging het om een duo-interview. Wel een interview voor duizenden fans van beide sporters in de Jaarbeurs. Misschien is dat eigenlijk wel veel enger... 

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Frans Bauer weet niet waar Ollolai ligt

Eigenlijk wisten wij dat ook niet totdat RTL besloot er een realityserie over te maken. Frans Bauer en zijn vrouw Mariska kwamen toevallig de winnaars tegen van de populaire serie en Mariska móest met ze op de foto. Zou Frans nu wel weten hoe je de plaatsnaam uitspreekt?

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

Domien als schooljournalist

Ach, kijk nou... Wat een broekie. Het is donderdag en dat betekent natuurlijk #Throwbackthursday oftewel: Gooiterugdonderdag! En Domien Verschuuren maakt daar handig gebruik van. Zal die klassenfoto uit 2001 ook nog boven water komen? 

Een foto die is geplaatst door null (@domien) op