Volledig scherm
Rico Verhoeven. © ANP

Rico Verhoeven geniet van zijn rust en Maarten van der Weijden zit vol met liefde

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Geen rustige zaterdagochtend voor Leon van der Zanden. De uit Helmond afkomstige cabaretier en presentator is druk bezig met het doen van een yogalesje. 

Waar Leon druk aan het sporten is, doet Rico Verhoeven juist het tegenovergestelde. Hij geniet van een welverdiende vakantie in Los Angeles. 

Maarten van der Weijden zit vol met liefde vandaag. Hij doet een verzoekje aan zijn volgers: of we elkaar allemaal een dikke pakkerd willen geven. Nou, vooruit dan.

Lidewij Welten vermaakt zich vandaag met ballen. Beetje jongleren in het zwembad, meer heeft de hockeyster niet nodig om plezier te hebben. Nooit meer naar huis!

  1. Klimaat in Brabant: De schaatssport blijft maar verliest wat van zijn magie
    PREMIUM
    Zomerserie

    Klimaat in Brabant: De schaats­sport blijft maar verliest wat van zijn magie

    Vooral in de winter stijgt de temperatuur. Wat doet dat met de schaatscultuur? Martijn Willemsen staat op zijn linkerbeen in het natte gras naast de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Diep door zijn knie gezakt, met de handen op de rug. Voorover gebogen, maar naar achteren leunend. Vervolgens valt hij met zijn hele gewicht naar rechts, zoekt zijn balans op zijn rechtervoet, om acht seconden later opnieuw van standbeen te wisselen.