Volledig scherm
Rico Verhoeven en zijn zoontje Vince © Instagram Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is chagrijnig en Frans Bauer eet nóóit meer Chinees

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Voor Maarten van der Weijden is het uur U bijna aangebroken. Op 21 juni duikt hij opnieuw de Friese wateren in om te doen wat hem vorig jaar niet lukte: zwemmend de Elfstedentocht afleggen. Maar of hij het nou redt of niet: voor ons is Maarten een grote held.

Rico Verhoeven 's nachts wakker maken is blijkbaar niet zo'n goed idee. Zijn zoontje Vince trok zich er niets van aan en deed het gewoon. Tot drie keer toe. Maar voelde ook haarfijn aan hoe hij zijn vaders slechte humeur als sneeuw voor de zon kon doen verdwijnen. 

Frans Bauer heeft er zin in! Een rondje sportschool met zijn personal trainer Ramona. 11 kilo is er al af. Chapeau Frans!

Een uur later......  Ramona heeft hem zo te zien alle hoeken van de sportschool laten zien. Nooit meer Chinees, nooit meer friet. Tuurlijk, Frans. Gelukkig kan hij nog lachen.

Nieky Holzken is trots op zijn schoonpa Sjef Weber. Hij kreeg vorig jaar kanker en doet dit jaar mee aan Samenloop voor Hoop in Helmond.

Een foto van DJ La Fuente zonder een van zijn favoriete auto's mag wel een unicum worden genoemd. 

Guido Weijers verbaast zich over zijn 'spiegelbeeld’. Of bedoelt hij nou zijn selfie? 

  1. Journalist Max Steenberghe ‘Altijd alles onderzoeken, want elk detail kan van belang zijn’
    Over ons

    Journalist Max Steenberg­he ‘Altijd alles onderzoe­ken, want elk detail kan van belang zijn’

    EINDHOVEN - Van de 41 jaar dat Max Steenberghe werkt als journalist, zijn de afgelopen vijf jaar het zwaarste geweest. Zwaar, omdat hij vrijwel niemand kon zeggen waar hij mee bezig was. ‘Een onderzoek’, daar liet hij het bij. Zwaar ook omdat dat onderzoek te maken had met de moord op de 15-jarige Nicole van den Hurk in 1995. Een compleet drama, waarin de familie bijna zeven weken bleef hopen dat ze nog in leven was, waarin de politie regelmatig op dood spoor zat bij het zoeken naar de dader en waarin zelfs familieleden als mogelijke verdachten werden gearresteerd.