Volledig scherm
Rico Verhoeven en Jandino Asporaat © Instagram / Rico Verhoeven

Rico Verhoeven schopt Jandino Asporaat en PSV heeft ‘cadeautje’ voor jarige Mark van Bommel

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.   

Zo vader, zo zoon. Kijk maar eens naar de gelijkenissen tussen Xander de Buisonjé en zijn zoontje. Op deze schattige foto is goed te zien hoe ze op elkaar lijken. 

Bij PSV is het dubbel feest vandaag. Niet alleen hebben ze gisteren gewonnen ADO Den Haag, vandaag is ook nog eens hun coach Mark van Bommel. “Like our gift?” vragen ze. Met dat cadeautje bedoelen ze de 3-1 overwinning van gisteren.

En er is nog een jarige vandaag! Voetballer Anthony Lurling mag vandaag 42 kaarsjes uitblazen. Zijn oude voetbalclub, FC Den Bosch feliciteert hun ‘clubtopper aller tijden’ in ieder geval van harte. 

Dat moet pijn doen! Voor een programma van SBS6 helpt Rico Verhoeven met de doorbraak van Jandino Asporaat in de Verenigde Staten. Het doel was om de cabaretier te leren hoe hij overeind moet blijven als hij rake klappen krijgt. Waarschijnlijk bedoelde Asporaat dat figuurlijk, maar Verhoeven neemt het wel erg letterlijk op...  

Wielrenster Marianne Vos complimenteert haar collega Mathieu van der Poel, die een knappe prestatie leverde bij de Amstel Gold Race. Ze zegt bijna vergeten te zijn dat ze er zelf ook een goede race op heeft zitten. Ze heeft dan wel niet gewonnen, maar ze zegt wel erg trots te zijn. 

Nu het Pasen is, denkt Jeroen van Koningsbrugge terug aan de het jaar dat hij meedeed aan de Passion. Hij speelde de rol van Judas en deelt deze foto als herinnering. 

  1. Kamerleden slaan alarm over diepgeworteld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    Kamerleden slaan alarm over diepgewor­teld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    TILBURG - Tweede Kamerleden vinden het 'pijnlijk’ en ‘schokkend’ dat boeren zo'n diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de politie dat ze niet de telefoon pakken als ze zijn benaderd door drugscriminelen. Uit de door deze krant gepubliceerde enquête blijkt dat slechts één op de tien boeren de politie inlicht als criminelen hen vragen naar de huur van een stal of schuur voor het telen van wiet of produceren van synthetische drugs.