Volledig scherm
Domien Verschuuren © Instagram Domien Verschuuren

Rico Verhoeven speelt voor tuinman en Domien Verschuuren laat zijn billen wassen

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

De vrouw van Steven Brunswijk is blijkbaar niet zo goed met Virtual Reality. In de kermisattractie gilt ze honderd uit. En dat terwijl stoere zoon JJ heel rustig blijft. Het gevolg: een erg grappig filmpje!

Guus Meeuwis kijkt terug op een succesvolle eerste editie van Groots met een Zachte G Junior. De zanger trad speciaal op voor kinderen. En dat is de zanger zo te zien erg goed bevallen. 

Ook Gwen van Poorten stond in een vol stadion. Ze presenteerde daar een speciale avond van Young Impact. Ze wordt heel hard toegejuicht door allemaal enthousiaste jongeren. Daar kan ze naar eigen zeggen wel aan wennen. 

Wat is het toch een man van vele talenten die Rico Verhoeven. Naast kickboksen en acteren is hij ook een goede tuinman. Dat gras maait zichzelf niet, dus iemand moet het doen. 

Domien Verschuuren is een bizarre ervaring rijker. De radio DJ ging op een modern toilet zitten, waarbij je billen voor je worden schoongespoeld. Maar of hij dat nu zo'n prettige ervaring vond...