Volledig scherm
Rico Verhoeven doet aan Netflix & Sport. © Instagram Rico Verhoeven

Rico Verhoeven vindt combinatie tussen Netflix en sporten en Kluun staat voor aap op vakantie

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Kluun kijkt zijn ogen uit op vakantie. Ook heeft de de Tilburgse schrijver tijdens zijn reis ontdekt dat de mens echt afstamt van de aap.

Het ziet er naar uit dat Vinzzent met volle teugen heeft genoten van zijn optreden tijdens Muziekfeest op het Plein. Het hele feest is vrijdagavond te zien op NPO 1.

Zowel Rico Verhoeven als dj La Fuente hebben 's ochtends energie voor tien. La Fuente gaat los op muziek, terwijl Verhoeven zijn vloer thuis gebruikt voor een intensieve sportsessie (met Netflix op de achtergrond).

  1. Klimaat in Brabant: De schaatssport blijft maar verliest wat van zijn magie
    PREMIUM
    Zomerserie

    Klimaat in Brabant: De schaats­sport blijft maar verliest wat van zijn magie

    Vooral in de winter stijgt de temperatuur. Wat doet dat met de schaatscultuur? Martijn Willemsen staat op zijn linkerbeen in het natte gras naast de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Diep door zijn knie gezakt, met de handen op de rug. Voorover gebogen, maar naar achteren leunend. Vervolgens valt hij met zijn hele gewicht naar rechts, zoekt zijn balans op zijn rechtervoet, om acht seconden later opnieuw van standbeen te wisselen.