Volledig scherm
Roy Donders. © ANP

Roy bindt de schaatsen onder en La Fuente toont zijn vlammende Ferrari

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Dancing on Ice keert dit jaar terug op televisie en niemand minder dan Roy Donders is een van de deelnemers. Hij heeft er enorm veel zin in. Wij kunnen ook niet wachten tot we de schaatskunsten van Roy kunnen bewonderen.

Expeditie Robinson-kandidaat Hugo Kennis werkt zich intussen flink in het zweet. “Blij dat ik weer lekker kan sporten!!!”

Olcay Gulsen schittert op Instagram in een door haarzelf ontworpen pyjama. Er hoort ook een setje slofjes bij, voor de liefhebbers.

Er gaat geen dag voorbij dat DJ La Fuente over zijn wagenpark droomt. Vandaag laat hij het gegrom van zijn Ferrari horen. Vroem vroem.

Johan Vlemmix zingt een stel viervoeters toe. Hondjes die de polonaise lopen: het is een enig beeld.

Ziet ze er niet enig uit? Sylvie Meis begint de dag goed, al zegt ze het zelf. Met een kleine fotoshoot.

Na Johan Vlemmix, doet Mariska Bauer - de vrouw van - eveneens een poging om haar volgers te bereiken met een hondenpost. Het gaat over de knuffelbare Boef, de viervoeter van familie Bauer.

De filosoferende Rico Verhoeven. Op Instagram. Turende in de verte, vraagt de bokser zich af wat de volgende dag zal gaan brengen. Goede vraag, Rico. 

De geboren Zwaluwnaar Gianni Romme kondigt middels Instagram de junior world cup speed skating aan. Oftewel: de jeugdwereldkampioenschappen schaatsen. Te doen in Twente.