Roy Donders.
Volledig scherm
Roy Donders. © ANP

Roy Donders gaat voor goud en Dylan Seys showt nieuwe trui

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Joel Beukers en zijn uitgemolken quote ‘We gaan voor goud’ hebben inmiddels ook huize Donders bereikt. Misschien moet iemand Roy uitleggen dat die kreet bedoeld is voor in de sportschool en niet voor in huis. 

Het Televizier-Ring Gala was woensdagavond al en vrijwel alle bekende Brabanders die daarbij aanwezig waren, plaatse donderdag hun rode-loper kiekjes. Waarschijnlijk is Nasrdin Dchar iets te lang op de afterparty blijven hangen, want hij plaatste zijn selfie vandaag pas. 

RKC-voetballer Dylan Seys wil ons graag laten zien dat hij een dure trui van het fashionmerk Balenciaga heeft. Om niet al te opschepperig over te komen, heeft hij een inspirerende quote onder zijn foto geschreven. Snappen wij wel. Als je zo veel geld uit geeft aan een simpele zwarte trui dan wil je natuurlijk ook dat iedereen hem ziet! 

Heb je een beetje inspiratie nodig, zo vlak voor het weekend? Guido Weijers is de man bij wie je moet zijn. Want, jaja mensen, er mag dan wel kans zijn op buien en zware windstoten... ,,We gaan er toch een fijne dag van maken”, schrijft hij gedecideerd! Thanks, Guido.

Vincent Johannes Rudolf Claase, bij het grote publiek bekend als Vinzzent, is door het dolle heen. Zijn nummer, ‘Dit is wat het is’, is paradeplaat bij Sterren.nl en dat moet gevierd worden. 

Het is bijna weekend, en dus is het tijd om uitgenodigd te worden in de vibe van DJ La Fuente. Het lijkt een kwestie van tijd totdat de webcam gaat sneuvelen.

We begrijpen niet heel veel van deze post, maar ach. Maakt dat nou écht iets uit? Johan Vlemmix schijnt ooit mijnwerker te zijn geweest, dames en heren!

Styliste Lonneke Nooteboom is naar eigen zeggen bijna klaar voor een rustig weekend. Dat ‘bijna’ zal wel slaan op de fotograaf die haar zo op straat lastig lijkt te vallen. Ze is trouwens in Oisterwijk, mensen! 

Een jonge Frans Bauer, vriend van de show, en ‘zijn’ Mariska. Wat een pláátje, ze zijn geen spat veranderd, toch?

Onno Hoes is nu een paar maandjes voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Doet ‘ie goed. En NVM lijkt groots uit te willen pakken onder zijn bewind. Onno is namelijk kerken aan het bekijken in Bulgarije. Binnenkort op Funda!