Volledig scherm
Roy Donders © ANP Kippa

Roy Donders ‘verklapt’ deelname Expeditie Robinson en Xander de Buisonjé bezorgt koppel mooiste dag van hun leven

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Het was stiekem al even bekend, maar vandaag mag Roy Donders ook ein-de-lijk zelf bekendmaken dat hij dit jaar meedoet aan Expeditie Robinson. Als we de Tilburgse krullenbol mogen geloven, gaat hij ons verbazen. SPANNOND!

Gisteren nam de koninklijke familie afscheid van prinses Christina, die 16 augustus op 72-jarige leeftijd overleed. Marc van der Linden blikt vandaag terug op een moment dat hij vijftien jaar geleden met haar had.

Geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan bouw je thuis toch gewoon een gym na. Net zoals Sylvie Meis, die haar ochtend goed begon met een flinke workout. 

Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla Guiaux hebben de film Tomb Raider gezien en dat was me toch een partij spannend. Vooral Ayla leek het er zwaar mee te hebben. 

Xander de Buisonjé is van alle markten thuis. Je kunt hem niet alleen boeken als muzikant of presentator, maar ook als trouwambtenaar. Aan de zanger vandaag de eer om twee mensen in de echt te verbinden. 

Rico Verhoeven heeft een leuke fotoshoot met zijn zoon gehouden. Het begint met een schattige foto, het tweede beeld in de reeks is ook nog te doen, maar het derde plaatje geeft je de rillingen. 

  1. 
‘Quarantainekosten coronavirus zijn voor reiziger’, zegt organisatie reisbranche ANVR
    PREMIUM
    coronavirus

    ‘Quaran­tai­ne­kosten coronavi­rus zijn voor reiziger’, zegt organisa­tie reisbran­che ANVR

    BREDA/ADEJE - Reizigers die in quarantaine moeten vanwege het coronavirus lopen het risico dat ze voor behoorlijk wat extra kosten komen te staan. Extra nachten, maaltijden, een andere terugvlucht worden in de meeste gevallen niet gedekt door de verzekering. Dat zegt Frank Oostdam, voorzitter van het bestuur van de ANVR, brancheorganisatie voor bedrijven in de reisbranche.