Volledig scherm
Instagram Sylvie Meis © Instagram Sylvie Meis

Shelley Vol haar meeting gaat niet door en Sylvie Meis is back

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Oost west, thuis best. Een zwarte trui? Dat liever dan een vest. De beste provincie van Nederland: Brabant of toch Limburg? Eén ding is zeker. Sylvie Meis voelt zich het meest thuis in Hamburg. 

De Bredase DJ Tiësto is twee plekkies gezakt op de DJ Mag Top 100. Maar dat krijgt die lach niet van zijn gezicht. Want hij heeft nog steeds een bomvolle agenda. Dus snel poseren in Amsterdam en gassen op die lollie naar Mexico. 

Drie dagen geleden was het feest bij O’G3NE: tweederde van de groep was jarig. Het gaat om de tweelingzussen Amy en Shelley Vol. Laatstgenoemde haastte zich naar een belangrijke meeting: bleek het een surpriseparty te zijn! Een echte verrassing met hoofdletter v.

Staat hij niet achter een dj-booth te dansen, dan is het wel ergens anders. Vandaag doet dj La Fuente het achter het stuur. Of dat heel slim is, betwijfelen we. 

Guido Weijers is in de wolken. Letterlijk in figuurlijk. Letterlijk omdat hij in een vliegtuig zit, figuurlijk omdat hij nog steeds met zijn hoofd op zijn vakantiebestemming in Egypte is.

Onno Hoes heeft er maandagochtend al een complete make-over opzitten. Speciaal voor zijn bezoekje aan Goedemorgen Nederland werd hij in de make-up gezet. Poedertje hier, poedertje daar, lachen maar!

* EXPEDITIE ROBINSON SPOILER-ALERT *
Ja hoor, he made it! Hugo Kennis heeft de samensmelting gehaald. Sterker nog: hij is de eerste finalist van Expeditie Robinson. Als hij zijn plekje weet te behouden althans...

Hij viel ruim 100 kilogram af, maar een sixpack is bij Marc van der Linden nog ver te zoeken. In plaats daarvan heeft hij stokbroden die verticaal over zijn lichaam lopen. Niet onze woorden! 

Michael van Gerwen kan weer een vinkje van zijn bucketlist afstrepen. Hij heeft alle grote titels van de PDC gewonnen. Zijn volgende doel? Alles nog een keertje overdoen.

  1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.