Medewerkers geven zorg aan een coronapatiënt op een speciale cohort-afdeling in het Amphia ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers geven zorg aan een coronapatiënt op een speciale cohort-afdeling in het Amphia ziekenhuis. © ANP

Silvie wacht met enorme pijn op operatie in druk ziekenhuis: ‘Een bed of brancard was er niet voor me’

BREDA - Je zou maar op de Spoedeisende Hulp belanden en niet meteen de hoognodige operatie kunnen krijgen door de drukte in het ziekenhuis. Het overkwam Silvie de Peijper, die vrijdag met enorme pijn in haar buik werd opgenomen in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Er was niet direct een bed of brancard beschikbaar. ,,En iedereen liep z'n benen uit zijn lijf.”

 1. Nieuwsoverzicht | Supporters aangehouden bij wedstrijd PSV - Hoe je na één belletje van Mark Rutte ineens staatssecretaris bent
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Supporters aangehou­den bij wedstrijd PSV - Hoe je na één belletje van Mark Rutte ineens staatsse­cre­ta­ris bent

  In de omgeving van het Philips Stadion heeft de politie zeker 38 supporters gearresteerd. Een man uit Sint-Oedenrode is omgekomen bij een ernstig ongeluk in Best, zijn bijrijder raakte ernstig gewond. En waar in Brussel volop coronarellen waren, wordt in Eindhoven en Den Bosch stilgestaan bij het feit dat de avondklokrellen deze week een jaar geleden waren. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.
 2. Spookslotfans melden zich: ‘Efteling maakt zéér, zéér foute beslissing’ - Petitie al over de duizend handtekeningen
  PREMIUM
  VIDEO

  Spookslot­fans melden zich: ‘Efteling maakt zéér, zéér foute beslissing’ - Petitie al over de duizend handteke­nin­gen

  UPDATE / KAATSHEUVEL - De reacties op het nieuws dat Spookslot verdwijnt, stromen binnen. Ondanks dat de attractie door Eftelingbezoekers over het algemeen het slechtst gewaardeerd werd, blijken heel veel mensen toch niet zonder het icoon te willen. De petitie 'Stop de sloop van het Spookslot’ is een feit. ‘Een prachtig stuk nostalgie verdwijnt'.