Het huis in Zoersel (B.) waar Wanda van R. woonde, een van de verdachten rond de verdwijning van Johan van der Heyden. De politie gaat ervan uit dat de loodgieter op de avond van zijn verdwijning naar dit adres is gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis in Zoersel (B.) waar Wanda van R. woonde, een van de verdachten rond de verdwijning van Johan van der Heyden. De politie gaat ervan uit dat de loodgieter op de avond van zijn verdwijning naar dit adres is gereden. © HLN

Steenbergse moeder en dochter blijven in cel voor vermiste Belgische loodgieter

STEENBERGEN/BREDA - De moeder (39) en dochter (18) uit Steenbergen die zijn aangehouden in verband met de verdwijning van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden (52), blijven langer in de cel. Dinsdag heeft de rechter-commissaris in Breda de zaak getoetst en hun inverzekeringstelling verlengd tot vrijdag. 

De politie zegt niets over het resultaat van de zoekactie afgelopen zaterdag in een loods van de moeder op het woonwagenkampje in Steenbergen. Duidelijk is dat de recherche er rekening mee houdt dat de Belg is vermoord en dat zijn lichaam daarna mogelijk in stukken is gesneden. Zaterdag zochten experts vooral naar bloedsporen die kunnen aantonen dat het misdrijf wellicht in de loods is gepleegd.