Volledig scherm
Cheryl Maas en haar motor © Instagram/CherylMaas

Stoere Cheryl Maas en lijkt Tiësto eigenlijk heel veel op een Rus?

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Prachtig vakantiekiekje van Moreno Hofland

Wielrenner Moreno Hofland uit Roosendaal is lekker op vakantie in Sankt Moritz, Zwitsterland. Hij geniet daar van de uitzichten en dat die mooi zijn, valt niet te ontkennen....

Xander dankbaar bij Grootste Terras van Nederland

Zanger Xander de Buisonjé die een groot deel van zijn jeugd in Son heeft gewoond, heeft een te gekke dag gehad in Twente. Op het vliegveld vond namelijk het festival 'Het Grootste Terras van Nederland' plaats. Xander poseert onder andere met een fan en is dankbaar dat hij mocht optreden bij het evenement.

Beertje en de grote Marlies Dekkers Karaokeshow

Beertje van Beers doet mee aan de Grote Marlies Dekkers Karaokeshow en dat is te zien aan haar nogal pikante setje. Kan ze goed zingen? Zelf twijfelt ze daar niet aan, ze wil kiezen voor Ruby. 

Lara Stone verbaast zichzelf

Het in Mierlo geboren topmodel Lara Stone verbaast zichzelf met het feit dat ze al rennend én lachend op de foto gezet kan worden. De fotoshoot werd gehouden voor de Brits Vogue. Het model trakteert haar volgers regelmatig op dit soort kiekjes voor Vogue.

Russische Tiësto?

Wie heeft de verklaring? DJ Tijs Michiel Verwest, oftewel Tiësto, uit Breda vraagt zich af waarom iedereen denkt dat hij een Rus is als hij deze trui draagt. Of is het antwoord gewoon heel erg duidelijk? Uit de vele reacties komen uiteenlopende antwoorden maar veel fans vinden hem er eigenlijk in het algemeen gewoon heel Russisch uitzien....

Oud NAC-speler Pablo Marí blij met zijn nieuwe club

Oud NAC-speler Pablo Marí die werd gehuurd van Manchester City is trots om het shirt van zijn nieuwe club Deportivo La Coruña in Spanje te verdedigen. Hij wil met 'nederigheid en inspanning' werken aan de terugkeer van de club.

Lonneke Engel overtuigt echtgenoot van Vega-leven

Model Lonneke Engel uit Eindhoven heeft haar man weten te overtuigen van het fijne vega-bestaan. Haar man is een vleeseter maar vindt een vegan burger van een tentje in New York nog lekkerder dan 'alle vleesburgers bij elkaar'.

Geen darts maar Disney

Darter Michael van Gerwen uit Vlijmen heeft zijn dartpijlen tijdelijk aan de wilgen gehangen. De wereldkampioen is met zijn vrouw Daphne en nog geen jaar oude dochter Zoë op stap in Disneyland in Shanghai.

Sylvie strikes another pose op Mykonos

Sylvie is met vakantie en dat mag - zoals gebruikelijk - iedereen weten.  Op het Griekse eiland Mykonos heeft de uit Zundert afkomstige glamourkoningin zich in een verleidelijke pose laten fotograferen, ervoor zorgend dat haar bruine teint en juweeltjes van slippers goed uitkomen.

Gudmundsson koelt af op Sardinië

PSV-er Gudmundsson is naar Sardinië getogen om vakantie te vieren. En om het WK op de voet te volgen, nemen we aan.

Motormuis Cheryl Maas

Snowboardster Cheryl Maas uit Uden vindt het hoog tijd om haar vervoersmiddel eens wat nieuw leven in te blazen. Haar Harley kan haar dan niet meer in de steek laten. En zeg nou zelf: het staat haar goed!

  1. Diamanten paar uit Heeze getrouwd in en met de Brabantsedag
    PREMIUM
    Brabantsedag

    Diamanten paar uit Heeze getrouwd in en met de Brabant­sedag

    HEEZE - Net getrouwd zijn. Eerst voor de gemeente en dan voor de kerk. En dan met de hele familie in 5 rijtuigen dwars door het dorp waar zo'n 20.000 mensen je toejuichen. Liny en Jan Boerenkamp (beide 84) uit Heeze maakten het 60 jaar geleden mee. Tijdens de tweede Brabantsedag ooit, op 6 september 1959. Zondag 25 augustus vindt de theaterparade voor de 62e keer plaats. Met het diamanten paar op de vip-tribune natuurlijk.