Volledig scherm
Sylvie in pink © Instagram Sylvie Meis

Sylvie hult zich in roze voor het goede doel en Xander kan niet wachten

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Top-baanwielrenner Harrie Lavreysen houdt zich ongetwijfeld meestal aan een streng dieet, maar op zijn verjaardag laat hij de boel de boel en proost hij op zichzelf met een goed glas bier én een hamburger. Gefeliciteerd Harrie!

Nog eens nagenieten van de prestaties van Olympisch zwemmer Pieter van den Hoogenband? Dat kan op Olympic Channel.

Bestaat de mannengriep nou wel of niet? Radio-dj Domien Verschuuren ging op zoek naar het antwoord, dat in zijn podcast te beluisteren is.

Styliste Lonneke Nooteboom heeft lak aan de grijze nattigheid die deze over Nederland trekt. Zij is met deze fleurige outfit helemaa klaar voor volgende week, als de lente zich laat zien. 

Xander de Buisonjé kan niet wachten om los te barsten in Holland Zingt Hazes. Morgen vindt de eerste van vier shows plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Maris is blij, jubelt Frans Bauer. Waarmee is niet helemaal duidelijk. Met haar flitsende bril, haar nieuwe boek of misschien wel met Frans zelf? Of gewoon met alle drie, dat kan natuurlijk ook.

Als ambassadrice van Pink Ribbon in Duitsland hult Sylvie Meis zich zonder protest in een roze jurkje. Zij weet immers als geen ander hoe het is om borstkanker te hebben.

Wim Daniëls had even een blij momentje toen hij deze speciaal voor hem aangelegde parkeerplaats ontdekte.

Instagram lag gisteren plat, maar dat was voor fanatieke Instagrammer Rico Verhoeven bepaald geen reden om even achterover te leunen.

De Belgische Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel, oogt beeldschoon in haar avondjurk. Bertels werkt bij Porsche in Antwerpen, en daar pakken ze de introductie van een nieuw modelletje (de nieuwste 991 in dit geval) blijkbaar groots aan.

Stervoetballer Virgil van Dijk heeft alle reden voor een sprong in de lucht. De rots in de branding van Liverpool bewees wederom zijn waarde voor zijn voetbalclub door een doelpunt én een assist te maken, waardoor Liverpool de kwartfinales heeft bereikt van de Champions League.