Volledig scherm
Sylvie Meis. © ANP Kippa

Sylvie Meis maakt reclame en Maarten van der Weijden zwemt vrolijk het IJsselmeer over

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Zwemmer Pieter van den Hoogenband is voor de Olympische Spelen in Tokyo. Niet om zelf te zwemmen, maar om de zeilploeg aan te moedigen voor het Olympisch Test Event. Aan zijn vrolijke glimlach te zien heeft hij er zin in!

Comediant Steven Brunswijk moet even zijn irritatie kwijt en deelt dat met zijn volgers. Hij stoort zich aan gasten in een club die niet kunnen dansen, maar dan wel met een drankje in hun hand dat proberen. Doe maar niet, raadt hij ze aan. 

Wat doe jij op je vrije zaterdag? Het gras maaien of misschien de boodschappen. Zwemmer Maarten van der Weijden niet, die zwemt het IJsselmeer over. Dat deed hij in zes en een half uur. Hij kon er naar eigen zeggen extra lang van genieten, want er waren hoge golven. 

Een nieuwe dag, een nieuwe reclamepost op het Instagramaccount van presentatrice Sylvie Meis. Dit keer poseert de blondine met haar telefoon, waarmee ze een telefoonhoesje promoot. De ex-voetbalvrouw is de beroerdste niet en geeft haar volgers zelfs een kortingscode cadeau. Dankjewel, Sylvie!

Raymond van de Klundert, beter bekend als KLUUN, voelt zich een beetje genept. Hij staat op een bungalowpark in de buurt van Lowlands. Dat park is alleen helemaal niet zo dichtbij het festivalterrein als hij dacht. 

Art Rooijakkers is een beetje verdrietig. Hij heeft de laatste aflevering van Zomer met Art opgenomen en uitgezonden. Dat vind hij natuurlijk kei jammer, maar het lijkt erop dat Martijn Koning daar wel blij mee is. 

Het was niet zo alsof Alex Maas heel lang haar had, maar nu is het wel heel erg kort geworden. Hij is er naar eigen zeggen erg blij mee: “Is lekker makkelijk 's morgens.”

Wie heeft er niet ook eens zo hoopvol bij een grijpautomaat gestaan op de kermis als Mari van de Ven dat hier doet? Jammer genoeg heeft hij geen beet, maar hij heeft het wel erg naar zijn zin ermee.