Volledig scherm
Guus Meeuwis heeft zichzelf gephotoshopt. Rappen met een zachte G? © Guus Meeuwis

Tanja gaat een avondje uit in Amsterdam en Guus kondigt gastartiesten aan

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Actrice Tanja Jess is vanavond te gast bij de Nederlandse première van Rocketman. De film Rocketman is gebaseerd op het leven van de Britse zanger en pianist Elton John. Tanja is er naar eigen zeggen helemaal klaar voor, zo laat ze weten bij een Instagram-foto samen met Chimène van Oosterhout. De première wordt gehouden in Pathé Tuschinski in Amsterdam. 

Sterrenstyliste Lonneke Nooteboom is vandaag naar Rome vertrokken. Lucky me, zo schrijft ze zelf. Vanmorgen heeft Lonneke eerst een bezoek gebracht aan de kapper in het Belgische Arendonk, zodat ze er in de Italiaanse hoofdstad piekfijn bijloopt.

Lucille Werner is vandaag op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf Stijn Ghijsen. Waar de fotoshoot precies voor is, houdt Lucille nog even geheim. Het enige dat ze kwijt wil is dat het voor KRO-NCRV is. Binnenkort meer, belooft Lucille aan haar volgers op Instagram.

Jeroen van Nieuwenhuize is apetrots op zijn Radio 10. En niet onterecht: de zender is heel populair en heeft nu een marktaandeel van TIEN komma vier procent. 

Guus Flex! Althans, wij konden wel raden met wie onze Meeuwis binnenkort op het podium staat. 

Dat alle Nederlandse optredens van Duncan Laurence meteen na het songfestival uitverkocht waren, dat wisten we al. Maar onze nieuwste superster gaat nu natuurlijk ook letterlijk Europa in. En als we de Tilburger mogen geloven, mogen we zelf meedenken over welke plaatsen hij aandoet. 

Over Duncan gesproken... Wat dacht je van Guido Laurence! Misschien maar goed dat die theelepel geen geluid opneemt. 

Sylvie is dolblij met haar nieuwe haarstyle, stelt ze weten in haar gesponsorde post. Gelukkig maar, want het is verder niet zo'n fijne dag voor de diva. Ze is ontslagen bij het Duitse Das Supertalent. 

,,Geloof me, het wordt mega‘’, belooft Frans Bauer. Hij gaat vanmiddag naar eigen zeggen iets bijzonders opnemen. ,,Ik had nooit verwacht dat ik dat ooit zou doen in mijn carrière. Ik ga naar een studio en ga daar wat bizars doen.‘’