Volledig scherm
Instagram Peter van der Vorst © Instagram Peter van der Vorst

Tanja Jess traint voor strakke armen en wie rijdt met La Fuente mee?

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wie rijdt met La Fuente mee?

Dames en heren: een uitgelezen kans! Niemand minder dan La Fuente biedt namelijk een ritje aan in zijn supersnelle bolide. Drop je adres in zijn DM's en wie weet mag je wel mee. 

Een foto die is geplaatst door null (@djlafuente) op

Strakke armen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent alle hens aan dek om er sexy uit te zien dat  strakke, blote jurkje. Tanja Jess doet het even voor. En voor wie gestrekte benen een brug te ver vindt: de knieën buigen mag ook, zegt Tanja.

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Hermelijn voor de jarige

Peter van der Vorst kreeg een wel heel bijzonder cadeau voor zijn verjaardag, die hij zondag vierde. Een hermelijnen (bad)mantel is wel een heel toepasselijk cadeau voor een royaltyverslaggever. Zo te zien is hij ermee in z'n sas. 

Een foto die is geplaatst door null (@petervdvorst) op

Het perfecte plaatje

Mari van de Ven is vanaf 31 oktober te zien in het programma Het Perfecte Plaatje. Hij gaat de strijd aan met Patty Brard, Jim Bakkum, Ruben van der Meer, Lieke van Lexmond, Marlijn Weerdenburg, Herman den Blijker en Ryanne van Dorst. 

Een foto die is geplaatst door null (@marivandeven) op

Tanja Jess wil af van haar kipfilets 

Als het aan Tanja Jess ligt, liggen de kipfilets alleen op haar bord en zitten ze niet aan haar armen. De actrice doet er alles aan om strak in haar vel te blijven. 

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Weekend van StukTV loopt uit de hand 

Giel was met zijn collega’s van StukTV een weekendje in de Ardennen. En tja… dat liep een tikkeltje uit de hand. 

Een foto die is geplaatst door null (@gielstuktv) op

Jesse Klaver is trots

Trots op de manier hoe zijn vriend Johnny de Mol zich inzet voor de vluchtelingen die vastzitten op Lesbos. Jesse Klaver draagt een speciale armband om te laten zien dat hij de stichting van Johnny steunt. 

Een foto die is geplaatst door null (@jesseklaver) op

  1. Vader door autodief 100 meter meegesleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    Vader door autodief 100 meter meege­sleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    OISTERWIJK - Een 51-jarige man is zaterdagnacht in Oisterwijk in een auto met draaiende motor gesprongen en er vervolgens mee vandoor gegaan. De eigenaar van het voertuig zag het gebeuren en klampte zich aan het portier vast om de autodief tegen te houden. Hierdoor werd hij volgens de politie honderd meter meegesleurd. Annemiek Janssens (58) zag alles van dichtbij gebeuren. ,,We geloofden niet wat we zagen.”
  2. Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”