Circus Ronaldo speelde vorig jaar een kleine voorstelling op Afzender Boulevard. Foto Marc Bolsius
Volledig scherm
PREMIUM
Circus Ronaldo speelde vorig jaar een kleine voorstelling op Afzender Boulevard. Foto Marc Bolsius © copyright Marc Bolsius

Theaterfestival Boulevard wijkt tijdelijk uit naar Zuiderpark

DEN BOSCH - Festival Boulevard in Den Bosch blijft last van houden van corona. Na de speciale editie van vorig jaar is de editie van dit jaar ook anders. Het festivalplein gaat van de Parade naar het Zuiderpark en om bezoekers beter te kunnen spreiden duurt het festival geen 11, maar 18 dagen: van donderdag 5 tot en met zondag 22 augustus. 

 1. Topsporters trainen tot het uiterste, maar gaan de wedstrijden wel door?
  VIDEO

  Topspor­ters trainen tot het uiterste, maar gaan de wedstrij­den wel door?

  Na jaren van hard trainen hadden schoonspringsters Inge Jansen en Celine van Duijn een Olympisch ticket op zak voor de Spelen van 2020, maar door het coronavirus moesten deze een jaar worden uitgesteld. Aanstaande zondag zouden de schoonspringsters naar Tokio vertrekken om zich te kwalificeren als synchroonduo, maar tot overmaat van ramp besloot de zwembond een week van tevoren om ook deze wedstrijd te schrappen. Een flinke tegenvaller voor Jansen en Van Duijn, die in de Tongelreep in Eindhoven onverminderd door blijven trainen voor de Olympische Spelen later dit jaar.
 1. Dochter van Julie stierf in haar armen in Turks ziekenhuis na cosmetische ingreep
  Play

  Dochter van Julie stierf in haar armen in Turks ziekenhuis na cosmeti­sche ingreep

 2. Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatregelen?
  Play

  Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatrege­len?