Volledig scherm
Instagram Tiësto. © Instagram Tiësto.

Tiësto in zijn element en Lidewij Welten vecht burenruzie uit

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Strak in 't pak! Overdag is Guido Weijers een nette jongen, zo zegt hij, maar 's nachts... Dan is hij superman. Raar verhaal, Guido.

Op het podium, met een immens publiek en een spectaculaire vuurwerkshow. Dan is dj Tiësto in zijn element. De Bredanaar voerde zijn kunstje gisteravond nog maar eens op, ditmaal in Zweden. Zo te zien ging het dak er weer af!

Lidewij Welten heeft erg veel zin in dit weekend. Niet één-, maar tweemaal vecht oranje een burenruzie met België uit. Morgen speelt de Valkenswaardse hockeyster zelf. Vandaag mogen de mannen.

Sylvia Hoeks was er al vroeg bij vanochtend. Of zou ze het gisteren juist laat gemaakt hebben? Ze deelde in ieder geval een leuke foto. Samen met Beau bezocht ze een strandtent in Malibu.

Hij kan ook alles. Zingen, presenteren, grappen maken... en het weerbericht presenteren. Frans Bauer als weerman: wat vind jij?