Het Paletplein in Tilburg-West. De wijk kent een lage vaccinatiegraad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Paletplein in Tilburg-West. De wijk kent een lage vaccinatiegraad. © Dolph Cantrijn

Tilburg ligt er niet wakker van als een op de drie zich niet laat vaccineren: ‘Corona is toch niet gevaarlijk’

TILBURG - Een op de drie achttienplussers in Tilburg is nog niet gevaccineerd, maar daar lijkt de gemiddelde Tilburger niet om te malen. Spatschermen in winkels zijn weg en bij de uitgang van de prikpost van de GGD klinkt: ,,Corona is toch niet gevaarlijk.”

 1. Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld
  PREMIUM

  Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld

  OOSTERHOUT/DEN HAAG - De Oosterhoutse Kim Koumans heeft er maandenlang voor geknokt. Ze heeft noodgedwongen haar nare ervaringen met de rest van de wereld moeten delen. Nu werpt het zijn vruchten af: in januari start een onderzoek naar de misstanden in de gehele danswereld. Naar verwachting wordt het groter dan vergelijkbaar turndossier, vanwege het aantal slachtoffers en de mate van seksueel misbruik.
 2. Een herenhuis, boerderij of ruïne: deze monumentale panden staan te koop in Brabant

  Een herenhuis, boerderij of ruïne: deze monumenta­le panden staan te koop in Brabant

  Het internet staat vol met Brabantse rijtjeshuizen, villa's en recreatiewoningen die te koop staan. Maar wat als je op zoek bent naar meer historie? Naar authenticiteit, een natuurlijke omgeving of gewoon heel veel ruimte? Dan is een monumentaal pand misschien een goede keuze. Eerlijk is eerlijk: je moet er een aardig spaarcentje voor neerleggen. Maar als geld geen rol speelt, kun je met deze vijf opties je hart ophalen.